مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عملکرد رشد و ترکیب اسید های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 این مطالعه به بررسی عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina) پرداخته است. پست لارو میگوها با متوسط وزن 01/0± 86/0 گرم با 3 نوع رژیم غذایی حاوی 5/0, 1و 5/1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا و رژیم غذایی شاهد (فاقد عصاره) به مدت 60 روز تغذیه شدند (مجموعا 4 تیمار و هر تیمار 3 تکرار). بهترین درصد وزن بدست آمده (35/21 ± 38/141 درصد), ضریب رشد ویژه (55/0 ± 69/1 درصد) و میزان کارایی پروتیین (42/0 ± 79/2 درصد) در میگوهای تغذیه شده با 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در رژیم های حاوی 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا میزان اسیدهای چرب چند زنجیره غیر اشباع به صورت معنی داری افزایش یافت (05/0>p). میزان آراشیدونیک اسید (6-n4: 20), لینولییک اسید (6-n2: 18) و دیکوزا هگزانوییک اسید (3-n6: 22) در میگوهای دریافت کننده 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا به طور معنی دار بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0>p). از اینرو, استفاده از عصاره جلبک دونالیلا در سطح 1 گرم بر کیلوگرم غذا برای بهبود عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب بدن در میگوی پاسفید غربی پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، علی، محسن، غلامحسینی، امین، و امینی خوئی، زهرا. (1399). عملکرد رشد و ترکیب اسید های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/375999/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، علی محسن، غلامحسینی امین، امینی خوئی زهرا. عملکرد رشد و ترکیب اسید های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/375999/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، محسن علی، امین غلامحسینی، و زهرا امینی خوئی، “عملکرد رشد و ترکیب اسید های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 61–71، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button