APA:
کپیفهیم دژبان، یاسمن، و معراجی، مونا. (1399). مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره های آویشن (Zataria multiflora), موسیر (Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/376000/fa
Vancouver:
کپیفهیم دژبان یاسمن، معراجی مونا. مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره های آویشن (Zataria multiflora), موسیر (Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/376000/fa
IEEE:
کپییاسمن فهیم دژبان، و مونا معراجی، “مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره های آویشن (Zataria multiflora), موسیر (Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 73–83، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376000/fa