APA:
کپیخرمی، مهسا، حسینی پرور، سیدهاشم، و معتمدزادگان، علی. (1399). بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های تثبیت شده با کازئینات سدیم. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(2 )، 139-156. SID. https://sid.ir/paper/376030/fa
Vancouver:
کپیخرمی مهسا، حسینی پرور سیدهاشم، معتمدزادگان علی. بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های تثبیت شده با کازئینات سدیم. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(2 ):139-156. Available from: https://sid.ir/paper/376030/fa
IEEE:
کپیمهسا خرمی، سیدهاشم حسینی پرور، و علی معتمدزادگان، “بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های تثبیت شده با کازئینات سدیم،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 2 ، pp. 139–156، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376030/fa