مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,029
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اختلالات خوردن در دوره قرنطینه خانگی ناشی از کرونا ویروس 2019 (کووید-19): نامه به سردبیر

صفحات

 صفحه شروع 765 | صفحه پایان 770

چکیده

 از دسامبر سال 2019 شیوع بیماری ویروس کرونا در ووهان چین آغاز شد و به سرعت توجه و نگرانی سازمان بهداشت جهانی را به خود جلب کرد. بیماری کووید-19 یکی از موارد جدید کرونا ویروس است که ارتباط زیادی با کرونا ویروس سارس و سندرم حاد تنفسی خاورمیانه دارد. اما با این تفاوت که سرعت انتقال انسان به انسان ویروس کووید-19 بسیار سریع تر از دو نوع قبلی کرونا ویروس است. به همین علت, دولت ها به منظور جلوگیری هرچه بیش تر ویروس کووید-19 محدودیت های زیادی را تدوین کردند که هدف بیش تر آن ها قرنطینه خانگی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی است. این شرایط پیامدهای منفی زیادی برای مردم جهان به همراه داشت, اما یکی از گروه هایی که تحت تاثیر قرار گرفته اند, مبتلایان به اختلالات خوردن هستند. در واقع, قرار گرفتن در خانه به مدت طولانی, عدم دسترسی به درمان و هم چنین اضطراب و استرس همراه با بیماری ناشناخته کرونا ویروس 2019, مشکلات روان شناختی و جسمانی متعددی برای مبتلایان به اختلالات خوردن در پی داشته است. هم چنین باتوجه به این که دسترسی به خدمات درمانی در طول همه گیری ویروس کووید-19 کم تر شده, لازم است مسیولان حوزه بهداشت و سلامت به این بیماران توجه بیش تری داشته باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

باقری شیخانگفشه، فرزین، صادقی چوکامی، الناز، و حسین خانزاده، عباسعلی. (1399). اختلالات خوردن در دوره قرنطینه خانگی ناشی از کرونا ویروس 2019 (کووید-19): نامه به سردبیر. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 19(7 )، 765-770. SID. https://sid.ir/paper/376143/fa

Vancouver: کپی

باقری شیخانگفشه فرزین، صادقی چوکامی الناز، حسین خانزاده عباسعلی. اختلالات خوردن در دوره قرنطینه خانگی ناشی از کرونا ویروس 2019 (کووید-19): نامه به سردبیر. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1399؛19(7 ):765-770. Available from: https://sid.ir/paper/376143/fa

IEEE: کپی

فرزین باقری شیخانگفشه، الناز صادقی چوکامی، و عباسعلی حسین خانزاده، “اختلالات خوردن در دوره قرنطینه خانگی ناشی از کرونا ویروس 2019 (کووید-19): نامه به سردبیر،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 19، no. 7 ، pp. 765–770، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376143/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button