APA:
کپیعلیزاده بهبهانی، بهروز، نوشاد، محمد، و فلاح، فرشته. (1399). تاثیر توام اسانس های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس, باسیلوس سرئوس, سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی). علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/376299/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده بهبهانی بهروز، نوشاد محمد، فلاح فرشته. تاثیر توام اسانس های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس, باسیلوس سرئوس, سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/376299/fa
IEEE:
کپیبهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، و فرشته فلاح، “تاثیر توام اسانس های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس, باسیلوس سرئوس, سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 75–83، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376299/fa