مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

383
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1758

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 154

کلیدواژه

چکیده

 اثرات مثبت ویتامین های C و E در رشد ماهی در مطالعات مختلف ثابت شده است. در این تحقیق تأثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی کپور (C. carpio) با استفاده از 9 جیره غذایی شامل ترکیبی از 0, 200 و 400 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C و ویتامین E در سه تکرار به مدت 6 هفته انجام پذیرفت. تعداد 270 قطعه بچه ماهی کپور با متوسط وزن 29/12 گرم پس از دو هفته سازگاری با شرایط جدید به 27 تانک پرورشی معرفی گردید. نتایج نشان داد که بین گروههای مورد بررسی از نظر میزان وزن و طول بدن, ضریب تبدیل غذایی (FCR), ضریب رشد ویژه (SGR), رشد روزانه (GR), درصد افزایش وزن بدن (BWI), ضریب چاقی (CF) و بازماندگی اختلاف معنی دار آماری وجود دارد. بیشترین میانگین طول و وزن بدن ماهیان کپور در جیره غذایی حاوی C400+E400 میلی گرم در کیلوگرم غذا و کمترین مقدار در ماهیانی که در جیره آنها از هیچکدام از ویتامین ها استفاده نشد (گروه کنترل) به دست آمد. همچنین نتایج نشان داد که بهترین میزان FCR, SGR, BWI, GR و CF در گروه حاوی C400+E400 می باشد. ضمن اینکه نتایج نشان داد با افزایش مقدار ویتامین ها به جیره بازماندگی ماهیان کپور افزایش یافته است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن ویتامین به میزان C400+E400 میلی گرم در کیلوگرم جیره غذایی باعث بهترین میزان رشد و بازماندگی در بچه ماهیان کپور می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدنژاد، مجید، رحیمی، علی، و اکرمی، رضا. (1398). تاثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 7(3 )، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/376338/fa

    Vancouver: کپی

    محمدنژاد مجید، رحیمی علی، اکرمی رضا. تاثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1398؛7(3 ):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/376338/fa

    IEEE: کپی

    مجید محمدنژاد، علی رحیمی، و رضا اکرمی، “تاثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بازماندگی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio Linnaeus, 1758،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 7، no. 3 ، pp. 143–154، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376338/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button