APA:
کپیایزدی، زهرا، و میرزایی، ناصر. (1399). شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گیاه مریم گلی (. Salvia officinalis L) در زمان های مختلف برداشت. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 14(9 )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/376493/fa
Vancouver:
کپیایزدی زهرا، میرزایی ناصر. شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گیاه مریم گلی (. Salvia officinalis L) در زمان های مختلف برداشت. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1399؛14(9 ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/376493/fa
IEEE:
کپیزهرا ایزدی، و ناصر میرزایی، “شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گیاه مریم گلی (. Salvia officinalis L) در زمان های مختلف برداشت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 14، no. 9 ، pp. 1–15، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376493/fa