مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

417
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

472
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از مواد غذایی عرضه شده در مناطق جنوب تهران در سال 98-97

نویسندگان

سلطان دلال محمدمهدی | ابریشمچیان لنگرودی سیده معصومه | پورمرادیان مهدیه | اسدپور شیدا | صدور گواهی نویسنده 

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 28

چکیده

 زمینه و هدف: بیماری های منتقله از راه غذا (FBD) foodborne diseases امروزه یکی از بزرگترین نگرانی ها در جهان می باشد. همچنین استفاده بی رویه و نادرست از آنتی بیوتیک ها باعث ایجاد مقاومت در بین باکتری های فراوانی گشته است, که یکی از آنها استافیلوکوکوس اوریوس مقاوم به متی سیلین Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA), به صورت یک تهدید جدی برای سلامت عمومی مطرح گردیده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان استافیلوکوکوس اوریوس های مقاوم به متی سیلین MRSA ازمواد غذایی در تهران صورت گرفت. روش کار: در این مطالعه توصیفی 560 نمونه غذایی طی ماه های تیر97 لغایت خرداد 1398از سه منطقه جنوب تهران, شهر ری و اسلام شهر جمع آوری و از نظر وجود استافیلوکوکوس اوریوس طبق استاندارد ملی ایران به شماره 1194 مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های استافیلوکوکوس اوریوس بدست آمده با روش دیسک دیفیوژن تست Disk) (Diffusion Test مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: از 560 نمونه غذایی, 49 نمونه به استافیلوکوکوس اوریوس آلوده بودند) 7/8%). نتایج بدست آمده نشان می دهد بیشترین آلودگی ها مربوط به شیرینی تر, بستنی سنتی و مواد پروتینی خام بوده است. از نظر الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در بین 49 سویه استافیلوکوکوس اوریوس جدا شده, میزان مقاومت به متی سیلین 4 سویه (2/8%) بوده است. نتیجه گیری: با توجه به اهمیت استافیلوکوکوس اوریوس در مسمومیت های غذایی و امکان انتقال سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک ها, مخصوصا متی سیلین از راه مواد غذایی مختلف وجود دارد. بنابراین باید به اهمیت مصرف صحیح و درست آنتی بیوتیک ها تاکید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، ابریشمچیان لنگرودی، سیده معصومه، پورمرادیان، مهدیه، و اسدپور، شیدا. (1399). میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از مواد غذایی عرضه شده در مناطق جنوب تهران در سال 98-97. مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی، 18(1 )، 17-28. SID. https://sid.ir/paper/377008/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، ابریشمچیان لنگرودی سیده معصومه، پورمرادیان مهدیه، اسدپور شیدا. میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از مواد غذایی عرضه شده در مناطق جنوب تهران در سال 98-97. مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی[Internet]. 1399؛18(1 ):17-28. Available from: https://sid.ir/paper/377008/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، سیده معصومه ابریشمچیان لنگرودی، مهدیه پورمرادیان، و شیدا اسدپور، “میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از مواد غذایی عرضه شده در مناطق جنوب تهران در سال 98-97،” مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی، vol. 18، no. 1 ، pp. 17–28، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377008/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا