APA:
کپیامیری قندشتنی، رویا، عطای صالحی، اسماعیل، محمدی ثانی، علی، مهربان سنگ آتش، معصومه، و صفری، امید. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 31-47. SID. https://sid.ir/paper/377262/fa
Vancouver:
کپیامیری قندشتنی رویا، عطای صالحی اسماعیل، محمدی ثانی علی، مهربان سنگ آتش معصومه، صفری امید. بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):31-47. Available from: https://sid.ir/paper/377262/fa
IEEE:
کپیرویا امیری قندشتنی، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، معصومه مهربان سنگ آتش، و امید صفری، “بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 31–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377262/fa