مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز، نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 47

چکیده

 در این پژوهش فیلم مرکب متشکل ازمتیل سلولز (1, 5/2 و 4 درصد), کنسانتره پروتیین آب پنیر (2, 4 و 6 درصد), نشاسته ذرت (1, 2 و 3 درصد) و گلیسرول به عنوان نرم کننده در غلظت ثابت(5/2 درصد) و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس (با غلظت CFU/ml107×5/1) تهیه شد. سپس ویژگی های فیزیکوشیمیایی (ضخامت, نفوذ پذیری به بخار آب, رطوبت, انحلال پذیری و تغییرات رنگ) و مکانیکی (درصد ازدیاد طول ونیروی لازم جهت پاره شدن) فیلم و میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزایش درصد متیل سلولز, پروتیین آب پنیر و نشاسته ذرت سبب افزایش میزان ضخامت, رطوبت, نیروی لازم برای پاره شدن, تغییرات رنگ و میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس و کاهش انحلال پذیری و میزان نفوذ پذیری به بخارآب شد. در مجموع فرمول پایه فیلم (غلظت متیل سلولز 08/2 درصد, کنسانتره پروتیین آب پنیر 13/2 درصد و نشاسته ذرت 14/1 درصد) سبب بهبود ویژگی های فیزیکوشیمایی و مکانیکی فیلم خوراکی و بهبود زنده مانی باکتری پروبیوتیک شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری قندشتنی، رویا، عطای صالحی، اسماعیل، محمدی ثانی، علی، مهربان سنگ آتش، معصومه، و صفری، امید. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 31-47. SID. https://sid.ir/paper/377262/fa

    Vancouver: کپی

    امیری قندشتنی رویا، عطای صالحی اسماعیل، محمدی ثانی علی، مهربان سنگ آتش معصومه، صفری امید. بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):31-47. Available from: https://sid.ir/paper/377262/fa

    IEEE: کپی

    رویا امیری قندشتنی، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، معصومه مهربان سنگ آتش، و امید صفری، “بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی ترکیبی (متیل سلولز, نشاسته ذرت و پودر آب پنیر) حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس با استفاده از روش سطح پاسخ،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 31–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377262/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button