APA:
کپیحسن زاده، پرویز، اولادی، افروز، شیخ زاده، نجمه، محمودی، رزاق، خانی اوشانی، علی، و موسوی، شلاله. (1399). مطالعه اثر افزودن کامپوزیت های زئولیت/کیتوزان و زئولیت/نانوکیتوزان به جیره غذائی ماهی قزل آلای-رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت فیله در شرایط انجماد. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 16(3 )، 66-76. SID. https://sid.ir/paper/377673/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده پرویز، اولادی افروز، شیخ زاده نجمه، محمودی رزاق، خانی اوشانی علی، موسوی شلاله. مطالعه اثر افزودن کامپوزیت های زئولیت/کیتوزان و زئولیت/نانوکیتوزان به جیره غذائی ماهی قزل آلای-رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت فیله در شرایط انجماد. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1399؛16(3 ):66-76. Available from: https://sid.ir/paper/377673/fa
IEEE:
کپیپرویز حسن زاده، افروز اولادی، نجمه شیخ زاده، رزاق محمودی، علی خانی اوشانی، و شلاله موسوی، “مطالعه اثر افزودن کامپوزیت های زئولیت/کیتوزان و زئولیت/نانوکیتوزان به جیره غذائی ماهی قزل آلای-رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت فیله در شرایط انجماد،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 16، no. 3 ، pp. 66–76، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377673/fa