APA:
کپیفرهی آشتیانی، راحله، شکرفروش، سیدشهرام، قیصری، حمیدرضا، بصیری، سارا، و اسکندری، محمدهادی. (1399). اثر باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی های کیفی آن. بهداشت مواد غذایی، 10(2 (38 پیاپی) )، 45-61. SID. https://sid.ir/paper/377685/fa
Vancouver:
کپیفرهی آشتیانی راحله، شکرفروش سیدشهرام، قیصری حمیدرضا، بصیری سارا، اسکندری محمدهادی. اثر باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی های کیفی آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(2 (38 پیاپی) ):45-61. Available from: https://sid.ir/paper/377685/fa
IEEE:
کپیراحله فرهی آشتیانی، سیدشهرام شکرفروش، حمیدرضا قیصری، سارا بصیری، و محمدهادی اسکندری، “اثر باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی های کیفی آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 2 (38 پیاپی) ، pp. 45–61، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377685/fa