APA:
کپیپیروزی فرد، مهلا، اشرفی یورقانلو، رقیه، و همتی، هاله. (1399). بررسی خصوصیات فیزیکی, ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 177-191. SID. https://sid.ir/paper/377847/fa
Vancouver:
کپیپیروزی فرد مهلا، اشرفی یورقانلو رقیه، همتی هاله. بررسی خصوصیات فیزیکی, ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):177-191. Available from: https://sid.ir/paper/377847/fa
IEEE:
کپیمهلا پیروزی فرد، رقیه اشرفی یورقانلو، و هاله همتی، “بررسی خصوصیات فیزیکی, ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته سیب زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 177–191، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377847/fa