APA:
کپیابراهیمی، امیرحسین، حسینی، سیدابراهیم، و خوشخو، ژاله. (1399). بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 25-37. SID. https://sid.ir/paper/378076/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی امیرحسین، حسینی سیدابراهیم، خوشخو ژاله. بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):25-37. Available from: https://sid.ir/paper/378076/fa
IEEE:
کپیامیرحسین ابراهیمی، سیدابراهیم حسینی، و ژاله خوشخو، “بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 25–37، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378076/fa