APA:
کپیمصطفوی، فاطمه سادات، و کدخدائی، رسول. (1399). بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا, خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 193-203. SID. https://sid.ir/paper/378089/fa
Vancouver:
کپیمصطفوی فاطمه سادات، کدخدائی رسول. بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا, خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):193-203. Available from: https://sid.ir/paper/378089/fa
IEEE:
کپیفاطمه سادات مصطفوی، و رسول کدخدائی، “بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا, خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 193–203، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378089/fa