APA:
کپیواحددهکردی، نجمه، و رحیمی، ابراهیم. (1399). اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/378241/fa
Vancouver:
کپیواحددهکردی نجمه، رحیمی ابراهیم. اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/378241/fa
IEEE:
کپینجمه واحددهکردی، و ابراهیم رحیمی، “اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 81–88، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378241/fa