APA:
کپیمحمدیان، مریم، و کاوه، حامد. (1399). بررسی اثر میدان مغناطیسی, اسانس رازیانه و ژل آلوئه ورا بر قهوه ای شدن سیب تازه برش خورده رقم گلدن دیشلز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 34(4 )، 679-691. SID. https://sid.ir/paper/378554/fa
Vancouver:
کپیمحمدیان مریم، کاوه حامد. بررسی اثر میدان مغناطیسی, اسانس رازیانه و ژل آلوئه ورا بر قهوه ای شدن سیب تازه برش خورده رقم گلدن دیشلز. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1399؛34(4 ):679-691. Available from: https://sid.ir/paper/378554/fa
IEEE:
کپیمریم محمدیان، و حامد کاوه، “بررسی اثر میدان مغناطیسی, اسانس رازیانه و ژل آلوئه ورا بر قهوه ای شدن سیب تازه برش خورده رقم گلدن دیشلز،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 34، no. 4 ، pp. 679–691، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378554/fa