مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

317
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso) در زمان نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 امروزه استفاده از عصاره های طبیعی به منظور بهبود کیفیت ماهی به دلیل داشتن ویژگی های ضدمیکروبی رو به افزایش است. در این تحقیق به منظور تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) از عصاره اتانولی پوست پرتقال, روش رقیق سازی در آگار بر باکتری های سودوموناس آیروجینوزا, اشرشیاکلی و آیروموناس هیدروفیلا استفاده شد. سپس فیله های فیل ماهی با محلول های عصاره اتانولی پوست پرتقال (بترتیب به نسبت 5, 6 و 7 درصد وزنی/ وزنی) و نمونه شاهد در آب مقطر به مدت 30 دقیقه تیمار شدند. نمونه ها در فواصل زمانی معین (صفر, 5, 10 و 15 روز) از نظر ویژگی های میکروبی (شمارش کل باکتری های هوازی مزوفیل, سرماگرا وکلی فرم) مورد بررسی قرار گرفتند. میزان MIC عصاره اتانولی پوست پرتقال در شرایط in vitro برای هر سه باکتری, 5 درصد تعیین گردید. بر اساس تجزیه و تحلیل آزمون میکروبی, عصاره های پوست پرتقال به طور معنی داری سبب کاهش بار میکروبی در فیله فیل ماهی در مقایسه با نمونه کنترل شدند (01/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اورعی، فرشته، حسینی، سیدابراهیم، ذریه زهرا، سیدمحمدجلیل، و صفری، رضا. (1399). تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso) در زمان نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(3 )، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/378705/fa

    Vancouver: کپی

    اورعی فرشته، حسینی سیدابراهیم، ذریه زهرا سیدمحمدجلیل، صفری رضا. تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso) در زمان نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(3 ):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/378705/fa

    IEEE: کپی

    فرشته اورعی، سیدابراهیم حسینی، سیدمحمدجلیل ذریه زهرا، و رضا صفری، “تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso) در زمان نگهداری در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 25–36، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378705/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button