APA:
کپیپیرعلی خیرآبادی، اسماعیل، فدایی، مریم، فلاح، عزیزاله، و طاهری میرقائد، علی. (1399). بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(3 )، 300-309. SID. https://sid.ir/paper/378765/fa
Vancouver:
کپیپیرعلی خیرآبادی اسماعیل، فدایی مریم، فلاح عزیزاله، طاهری میرقائد علی. بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(3 ):300-309. Available from: https://sid.ir/paper/378765/fa
IEEE:
کپیاسماعیل پیرعلی خیرآبادی، مریم فدایی، عزیزاله فلاح، و علی طاهری میرقائد، “بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 3 ، pp. 300–309، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378765/fa