Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

250
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 300 | صفحه پایان 309

چکیده

 زمینه مطالعه: امروزه, تمایل به استفاده از بسته بندی مواد غذایی با فعالیت ضد میکروبی با منشا طبیعی افزایش یافته و استفاده از فیلم های خوراکی و زیست تخریب پذیر به عنوان جایگزینی مناسب پوشش های پلاستیکی غیر قابل تجزیه در نظر گرفته شده است. هدف: در این پژوهش, اثر پوشش دهی نشاسته گندم با اسانس پونه بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط سرد مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: برای این منظور تیمار های مختلف ازترکیب پوشش نشاسته, نشاسته + اسانس1درصد نشاسته + اسانس 2درصد تهیه شد و تغییرات شیمیایی و میکروبی طی فواصل زمانی مشخص (0, 4, 8, 12و16) موردارزیابی قرار گرفت. نتایج: درآزمایش میکروبی انجام شده, طی روزهای مختلف شمارش باکتریایی کل و دیگر باکتری ها توسط نشاسته و نشاسته + اسانس1 و2 درصد کاهش یافت, همچنین تفاوت بین تیمارکنترل و تیمارهای دیگر معنی دار بود (05/0≥ p ). بیشترین اثرکاهش PH درتمامی روز های مورد آزمایش متعلق به تیمارنشاسته + اسانس 1 و 2 درصد بود. میزان PH در روز صفر نگهداری بین تیمار های مختلف متفاوت نبود. ولی در روز های چهار, هشت, دورازده و شانزدهم نگهداری بین تیمار کنترل و سایر تیمارها اختلاف معنی دار بود (05/0≥ p ). نتایج به دست آمده ازآزمون سنجش میزان اکسیداتیو نشان دادکه در روز شانزدهم نگهداری کمترین میزان TBA مربوط به تیمار پوشش داده شده با نشاسته و اسانس 2 درصد و بیشترین میزان آن مربوط به تیمار کنترل می باشد. در واقع استفاده از این پوشش موجب به تعویق انداختن فرآیند اکسیداسیون گردید. نتیجه گیری نهایی: از پوشش ترکیبی نشاسته ی خوراکی و اسانس پونه می توان به عنوان عامل افزایش دهنده عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرعلی خیرآبادی، اسماعیل، فدایی، مریم، فلاح، عزیزاله، و طاهری میرقائد، علی. (1399). بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(3 )، 300-309. SID. https://sid.ir/paper/378765/fa

    Vancouver: کپی

    پیرعلی خیرآبادی اسماعیل، فدایی مریم، فلاح عزیزاله، طاهری میرقائد علی. بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(3 ):300-309. Available from: https://sid.ir/paper/378765/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل پیرعلی خیرآبادی، مریم فدایی، عزیزاله فلاح، و علی طاهری میرقائد، “بررسی اثرات پوشش نشاسته خوراکی غنی شده با اسانس پونه برمدت زمان نگهداری فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 3 ، pp. 300–309، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378765/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا