APA:
کپیموسوی کلجاهی، سیده الهام، و بابایی صدر، امیر. (1399). بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/379234/fa
Vancouver:
کپیموسوی کلجاهی سیده الهام، بابایی صدر امیر. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/379234/fa
IEEE:
کپیسیده الهام موسوی کلجاهی، و امیر بابایی صدر، “بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 39–49، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379234/fa