مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

307
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

472
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص های رشد، کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 67

کلیدواژه

تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)Q1

چکیده

 استفاده از باکتری های انتخابی برای رشد و بهبود جمعیت میکروبی میزبان از جمله ایده های جدیدی می باشد که از طریق دستکاری جمعیت باکتریایی در آبزیان انجام می گیرد. همچنین مصرف این باکتری ها در جیره های غذایی آبزیان پرورشی موجب بهینه سازی تعادل جمعیت میکروبی دستگاه گوارش شده و تاثیرات بسیار مطلوبی را بر رشد و بقاء آن ها ایجاد می نماید. در همین راستا, این تحقیق جهت بررسی اثر پروبیوتیک تجاری سوپر زیست (زیست یار وارنا, ایران) بر شاخص های رشد و بقای تاسماهی سیبری جوان انجام شد. 120 قطعه تاسماهی سیبری با میانگین وزنی 7/3 ± 3/109گرم در قالب چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار به صورت کاملا تصادفی در 12 مخزن فایبرگلاس نیم تنی با تراکم 10 قطعه در هر مخزن توزیع شدند. ماهیان سه بار در روز به میزان 3-2% وزن بدن به مدت 63 روز تغذیه شدند. این پروبیوتیک تجاری حاوی باکتری هایBacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, L. delbrueckii, L. rhamnosus, L. plantarum بوده و به میزان 100, 200 و 300 میلی گرم در کیلوگرم به جیره پایه (کنترل) (پلت با قطر mm 4, جیره Classic L. F, ساخت کارخانه Skretting-کشور ایتالیا) اضافه شد. در پایان آزمایش, بقای ماهیان در تیمارها %100 بود و اختلاف معنی داری در رشد ماهیان تیمارها مشاهده نشد. با افزایش میزان پروبوتیک در جیره از 100 میلی گرم تا 300 میلی گرم SGR تغییر نشان نداد اما میزان بیومس کل, WG و BWI افزایش یافته و میزان FCR و PER کاهش یافت اما این تغییرات از نظر آماری معنی دار نبود (05/0P>).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکوریان، محمود، علیپورجورشری، علیرضا، باقرزاده لاکانی، فروزان، یزدانی ساداتی، محمدعلی، حسین پورزلتی، علی، و سیدحسنی، میرحامد. (1399). اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(4 )، 55-67. SID. https://sid.ir/paper/379253/fa

    Vancouver: کپی

    شکوریان محمود، علیپورجورشری علیرضا، باقرزاده لاکانی فروزان، یزدانی ساداتی محمدعلی، حسین پورزلتی علی، سیدحسنی میرحامد. اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(4 ):55-67. Available from: https://sid.ir/paper/379253/fa

    IEEE: کپی

    محمود شکوریان، علیرضا علیپورجورشری، فروزان باقرزاده لاکانی، محمدعلی یزدانی ساداتی، علی حسین پورزلتی، و میرحامد سیدحسنی، “اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 4 ، pp. 55–67، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا