مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

402
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن

صفحات

 صفحه شروع 42 | صفحه پایان 53

چکیده

 باتوجه به حساسیت اسانس های گیاهی به گاز اکسیژن-به دلیل اکسیدکردن و از بین بردن خواص مختلف آن-اکسیژن باید از فاز آبی که یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده نانوامولسیون ها است حذف شود. اکسیژن محلول در فاز آبی با روش عبور گاز خنثی (نیتروژن) حذف و نانوامولسیون اسانس آویشن تحت شرایط آب مادون بحرانی (دمای 120 درجه سلسیوس به مدت زمان 2 ساعت) با امولسیفایر تویین 80 در دو حالت فاز آبی (اکسیژن حذف شده و اکسیژن محلول) تولیدشد. ویژگی ها و خواص گوناگون نانوامولسیون اسانس آویشن تولیدشده در دوحالت ارزیابی شد, که با حذف اکسیژن محلول از فاز آبی, خواص اندازه گیری شده بهبود پیدا کرد؛ به طوری که میانگین اندازه ذرات از 170 به 83 نانومتر, شاخص پراکندگی از 562/0 به 201/0 به طور چشمگیری کم شد و پتانسیل زتا از 27/1-به 25/3-میلی ولت تغییریافت. با بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی بر روی باکتری عامل پوسیدگی دندان (استرپتوکوک موتانس) نتایج نشان داد که خاصیت آنتی اکسیدانی از 3/31% به 45% افزایش و قطر هاله ایجاد شده در مهار رشد باکتریایی از 11 به 18 میلیمتر افزایش یافت. درپایان با نتایج به دست آمده از شبیه سازی شرایط عملیاتی, فشار 7/1 بار و انرژی مصرفی برای تولید محصول در دوحالت, مقدار 01/10 و 88/8 کیلوژول در ساعت به ترتیب برای حالت وجود و حذف اکسیژن محلول به دست آمد که نشان دهنده کاهش نسبی مصرف انرژی در حالتی است که اکسیژن محلول حذف شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، امید، و جعفری زاده مالمیری، هدی. (1399). بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن. مهندسی شیمی ایران، 19(110 )، 42-53. SID. https://sid.ir/paper/380351/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی امید، جعفری زاده مالمیری هدی. بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1399؛19(110 ):42-53. Available from: https://sid.ir/paper/380351/fa

    IEEE: کپی

    امید احمدی، و هدی جعفری زاده مالمیری، “بررسی تاثیر اکسیژن محلول در تولید نانوامولسیون اسانس آویشن-شبیه سازی شرایط و ارزیابی خواص آن،” مهندسی شیمی ایران، vol. 19، no. 110 ، pp. 42–53، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380351/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button