APA:
کپیاعلمی، مهران، رهبری، مهشید، و عوض صوفیان، عبدالستار. (1397). ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(1 )، 17-32. SID. https://sid.ir/paper/380392/fa
Vancouver:
کپیاعلمی مهران، رهبری مهشید، عوض صوفیان عبدالستار. ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(1 ):17-32. Available from: https://sid.ir/paper/380392/fa
IEEE:
کپیمهران اعلمی، مهشید رهبری، و عبدالستار عوض صوفیان، “ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 1 ، pp. 17–32، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380392/fa