APA:
کپیکنودان، صدف، ضیائی فر، محمدامان، کاشانی نژاد، مهدی، مقصودلو، یحیی، و آقاجان زاده سورکی، سارا. (1398). غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج-کیوی طی فرایند حرارتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 103-116. SID. https://sid.ir/paper/380416/fa
Vancouver:
کپیکنودان صدف، ضیائی فر محمدامان، کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، آقاجان زاده سورکی سارا. غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج-کیوی طی فرایند حرارتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):103-116. Available from: https://sid.ir/paper/380416/fa
IEEE:
کپیصدف کنودان، محمدامان ضیائی فر، مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، و سارا آقاجان زاده سورکی، “غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج-کیوی طی فرایند حرارتی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 103–116، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380416/fa