APA:
کپیاوجی فرد، امین، و مرمضی، سالم. (1398). تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 49-62. SID. https://sid.ir/paper/380425/fa
Vancouver:
کپیاوجی فرد امین، مرمضی سالم. تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):49-62. Available from: https://sid.ir/paper/380425/fa
IEEE:
کپیامین اوجی فرد، و سالم مرمضی، “تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 49–62، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380425/fa