مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

892
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی با گونه های قارچی در سه نوع ادویه مصرفی رایج: گزارش کوتاه

صفحات

 صفحه شروع 226 | صفحه پایان 230

چکیده

 زمینه و هدف: ادویه ها در روند تولید, آلودگی های قارچی پیدا می کنند. هدف این مطالعه بررسی آلودگی های قارچی زرد چوبه, فلفل سیاه و دارچین موجود در فروشگاه های تهران بود.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی- توصیفی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران از دی 1391 تا شهریور 1393 انجام شد, تعداد 165 ادویه شامل 55 مورد از گونه های مختلف دارچین, زردچوبه و فلفل سیاه از نواحی مختلف تهران انتخاب گردید. از رقت های 1-10 تا 4-10 نمونه های آنها, کشت بر روی محیط های مختلف قارچ شناسی انجام پذیرفت. کلنی های حاصله شمارش و شناسایی شدند.یافته ها: در کل, 4317 کلونی شامل 29 گونه قارچی از دارچین (1520), زردچوبه (1373) و فلفل سیاه (1424) جداسازی و شناسایی گردیدند. عوامل, به طور عمده آسپرژیلوس نایجر (7.3%), پنی سیلیوم (4.1%), پسیلومایسس (2.8%) و آسپرژیلوس فلاووس (2.3%) بودند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه و شواهد موجود در جامعه حاکی از بالا بودن میزان آلودگی قارچی می باشد. بنابراین کنترل واحدهای متخلف تولیدی ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    منصوری، محمد، زیبافر، انسیه، هاشمی، سیدجمال، گرامی شعار، محسن، و داعی قزوینی، روشنک. (1394). بررسی آلودگی با گونه های قارچی در سه نوع ادویه مصرفی رایج: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، 73(3)، 226-230. SID. https://sid.ir/paper/38092/fa

    Vancouver: کپی

    منصوری محمد، زیبافر انسیه، هاشمی سیدجمال، گرامی شعار محسن، داعی قزوینی روشنک. بررسی آلودگی با گونه های قارچی در سه نوع ادویه مصرفی رایج: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی[Internet]. 1394؛73(3):226-230. Available from: https://sid.ir/paper/38092/fa

    IEEE: کپی

    محمد منصوری، انسیه زیبافر، سیدجمال هاشمی، محسن گرامی شعار، و روشنک داعی قزوینی، “بررسی آلودگی با گونه های قارچی در سه نوع ادویه مصرفی رایج: گزارش کوتاه،” مجله دانشکده پزشکی، vol. 73، no. 3، pp. 226–230، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/38092/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button