مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

283
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 146

چکیده

 در این آزمایش, تأثیر عمل آوری کنجاله منداب بومی با میکروویو بر ترکیب شیمیایی, گلوکوسینولات ها, اسید فایتیک, تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام, قابلیت هضم برون تنی پروتئین خام, پروتئین قایل متابولیسم و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در زمان های مختلف انکوباسیون در شکمبه با روش الکتروفورز بررسی شد. ابتدا میزان رطوبت نمونه ها (سه نمونه 500 گرمی) به 250 گرم در کیلوگرم رسانده شد و سپس با پرتو میکروویو به مدت2, 4 یا 6 دقیقه و با قدرت 800 وات عمل آوری شدند. ترکیب شیمیایی, اسید فایتیک و گلوکوسینولات با روش های استاندارد و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام با روش کیسه های نایلونی اندازه گیری شد. قابلیت هضم برون تنی پروتئین خام با روش آنزیمی سه مرحله ای و روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی در شکمبه و نگاری با روش الکتروفورز ژل پلی آکریلامید (SDS-PAGE) اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که عمل آوری با میکروویو سبب کاهش اسید فایتیک و گلوکوسینولات ها شد (01/0p <). با افزایش زمان عمل آوری با میکروویو ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله منداب در زمان های مختلف انکوباسیون کاهش یافت (05/0p <). بر پایه نتایج این آزمایش, عمل آوری با میکروویو بیش از 2 دقیقه در بهبود ارزش غذایی آن جهت استفاده در جیره نشخوارکنندگان موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله، نیکخواه، علی، و صادقی، علی اصغر. (1399). اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(126 )، 129-146. SID. https://sid.ir/paper/381240/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی محمودآباد سیدروح اله، نیکخواه علی، صادقی علی اصغر. اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(126 ):129-146. Available from: https://sid.ir/paper/381240/fa

    IEEE: کپی

    سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد، علی نیکخواه، و علی اصغر صادقی، “اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 126 ، pp. 129–146، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381240/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button