APA:
کپیابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله، نیکخواه، علی، و صادقی، علی اصغر. (1399). اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(126 )، 129-146. SID. https://sid.ir/paper/381240/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی محمودآباد سیدروح اله، نیکخواه علی، صادقی علی اصغر. اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(126 ):129-146. Available from: https://sid.ir/paper/381240/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله ابراهیمی محمودآباد، علی نیکخواه، و علی اصغر صادقی، “اثرات عمل آوری با پرتو میکروویو بر ارزش غذایی کنجاله منداب بومی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 126 ، pp. 129–146، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381240/fa