مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

314
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

466
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سرعت جریان هوا بر فرآیند پیش خنک کاری انار با هوای سرد اجباری در انتقال حرارت ناپایا

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 91

چکیده

 کاهش دما در محصولات باغبانی به وسیله عمل پیش خنک کاری باعث کاهش تنفس و فعالیت میکروارگانیسم ها و افزایش کیفیت محصول می شود. استفاده از هوای فشرده برای خنک کاری محصولات زیادی از جمله محصولات نیمه گرمسیری مثل انار انجام می شود. به همین منظور, در پژوهش حاضر سرعت جریان هوای سرد به عنوان یکی از فاکتورهای تاثیرگذار بر خنک کردن محصول در سه سطح 0/5, 1 و 1/3 متر بر ثانیه و دمای 7/2 درجه سانتیگراد در نظر گرفته شد. متغیرهای سرد شدن شامل فاکتور تاخیر, ضریب سرد شدن از داده های آزمایشی محاسبه و سپس زمان نیمه سرد شدن و هفت-هشتم سرد شدن در مرکز و لایه پوست انار به دست آمد. غیریکنواختی سرد شدن, شدت خنک کنندگی لحظه ای و ضریب انتقال حرارت همرفتی نیز در این دو لایه و در سرعت های مختلف تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد که افزایش سرعت هوا از 0/5 به 1/3 متر بر ثانیه باعث کاهش زمان نیمه سرد شدن و هفت-هشتم سرد شدن می گردد. بعد از 5000 ثانیه, تغییرات سرعت اثر کمی بر کاهش دمای مرکز و پوست انار بر جای گذاشت. غیریکنواختی سرد شدن در سرعت 0/5 متر بر ثانیه کم, در سرعت 1 متر بر ثانیه افزایش و در نهایت, در سرعت 1/3 متر بر ثانیه کاهش یافت. افزایش سرعت جریان هوای سرد باعث افزایش ضریب انتقال حرارت همرفتی شد که حداکثر این ضریب در سرعت 1/3 متر بر ثانیه به دست آمد. نتایج نشان داد که افزایش سرعت (در این آزمایش از 0/5 تا 1/3 متر بر ثانیه), می تواند دو هدف سرعت خنک کاری (کاهش زمان نیمه و هفت-هشتم سرد شدن) و افزایش یکنواختی توزیع دما در انار را تامین نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    به آیین، محمدعلی، محمودی، اصغر، و رنجبر، سیدفرامرز. (1397). اثر سرعت جریان هوا بر فرآیند پیش خنک کاری انار با هوای سرد اجباری در انتقال حرارت ناپایا. ماشین های کشاورزی، 8(1 (پیاپی 15) )، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/381436/fa

    Vancouver: کپی

    به آیین محمدعلی، محمودی اصغر، رنجبر سیدفرامرز. اثر سرعت جریان هوا بر فرآیند پیش خنک کاری انار با هوای سرد اجباری در انتقال حرارت ناپایا. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 15) ):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/381436/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی به آیین، اصغر محمودی، و سیدفرامرز رنجبر، “اثر سرعت جریان هوا بر فرآیند پیش خنک کاری انار با هوای سرد اجباری در انتقال حرارت ناپایا،” ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 15) ، pp. 79–91، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381436/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button