APA:
کپیرهبری، مهشید، همدمی، ناصر، میرزایی، حبیب اله، جعفری، سیدمهدی، کاشانی نژاد، مهدی، و خمیری، مرتضی. (1398). بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/381883/fa
Vancouver:
کپیرهبری مهشید، همدمی ناصر، میرزایی حبیب اله، جعفری سیدمهدی، کاشانی نژاد مهدی، خمیری مرتضی. بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/381883/fa
IEEE:
کپیمهشید رهبری، ناصر همدمی، حبیب اله میرزایی، سیدمهدی جعفری، مهدی کاشانی نژاد، و مرتضی خمیری، “بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 1–18، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381883/fa