مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

357
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه های شکمبه-ای و خونی در بره های پرواری دالاق

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 158

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر فراسنجه های شکمبه ای, خونی و سنتز پروتئین میکروبی در بره های پرواری نژاد دالاق از 28 رأس بره نر 5 ماهه با میانگین وزن 7/2± 28 استفاده شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل 2×2 بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو نوع بافر و دو شکل فیزیکی کنسانتره به مدت 98 روز اجرا شد. تیمارها شامل 1-کنسانتره پلت شده + سسکوئی کربنات سدیم, 2-کنسانتره پلت شده + بی کربنات سدیم, 3-کنسانتره آردی + سسکوئی کربنات سدیم و 4-کنسانتره آردی + بی کربنات سدیم بودند. نمونه گیری از مایع شکمبه و خون گیری در روزهای 42 و 84 انجام شد. در روز 70 آزمایش جهت نمونه گیری و جمع آوری ادرار 3 رأس بره از هر تیمار به قفس های متابولیکی منتقل شدند. نتایج نشان داد که pH شکمبه در سه ساعت بعد از تغذیه در تیمار کنسانتره آردی و بافر سسکوئی کربنات سدیم بیش از سایر تیمارها بود (05/0P<). تیمارهای آزمایشی هیچگونه تاثیری بر غلظت آمونیاک شکمبه, تعداد پروتوزوا و جمعیت میکروبی نداشتند (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، محمد، توغدری، عبدالحکیم، قورچی، تقی، و کارگر، شهریار. (1398). تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی, فراسنجه های شکمبه-ای و خونی در بره های پرواری دالاق. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 143-158. SID. https://sid.ir/paper/382458/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی محمد، توغدری عبدالحکیم، قورچی تقی، کارگر شهریار. تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی, فراسنجه های شکمبه-ای و خونی در بره های پرواری دالاق. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):143-158. Available from: https://sid.ir/paper/382458/fa

    IEEE: کپی

    محمد اسدی، عبدالحکیم توغدری، تقی قورچی، و شهریار کارگر، “تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی, فراسنجه های شکمبه-ای و خونی در بره های پرواری دالاق،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 143–158، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382458/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button