APA:
کپیجلالی، حسین، ضیاالحق، سیدحمیدرضا، محمدی نافچی، عبدالرضا، و کاظمی الموتی، محمد. (1398). اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 33-48. SID. https://sid.ir/paper/382570/fa
Vancouver:
کپیجلالی حسین، ضیاالحق سیدحمیدرضا، محمدی نافچی عبدالرضا، کاظمی الموتی محمد. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):33-48. Available from: https://sid.ir/paper/382570/fa
IEEE:
کپیحسین جلالی، سیدحمیدرضا ضیاالحق، عبدالرضا محمدی نافچی، و محمد کاظمی الموتی، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 33–48، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382570/fa