مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

324
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

 نخود (L. Cicer arietinum) به مقدار زیادی فسفر نیاز دارد, از سوی دیگر افزایش یکی از دو عنصر فسفر و روی باعث کاهش دیگری در گیاه می گردد. به منظور بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی و کیفی بذر دو رقم نخود دیم آزمایشی به صورت اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه فاکتور شامل دو رقم نخود (آرمان و (ILC482 به عنوان کرت اصلی وکرت های فرعی شامل فسفر در سه سطحP2, P1 وP3 به ترتیب با 32, 46 و 60 کیلوگرم p2o5 در هکتار از منبعسوپرفسفات تریپل و سه سطح رویZn2, Zn1وZn3 به ترتیب با صفر, 5/2 و 5 کیلوگرم در هکتار Znاز منبع سولفات روی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد در سال 1383 اجرا گردید. نتایج نشان داد که رقم آرمان با عملکرد دانه وعملکرد بیولوژیک به ترتیب 2606 و 4341 کیلوگرم در هکتار با رقم ILC482 با میزان عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک به ترتیب 1662و2779 کیلوگرم در هکتار تفاوت معنی دار داشت. فسفر اثر معنی داری بر عملکرد دانه, عملکرد بیولوژیک, تعداد دانه در غلاف و تعداد شاخه اصلی داشت, بیشترین میزان در هر مورد از مصرف 60 کیلوگرم در هکتار P2O5 به دست آمد. روی اثر معنی داری بر عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک, تعداد دانه در غلاف, تعداد غلاف در بوته و تعداد شاخه اصلی داشت, بیشترین میزان در هر مورد از مصرف 5 کیلوگرم در هکتار روی به دست آمد. بیشترین میزان پروتئین دانه از مصرف 60 کیلوگرم در هکتار P2O5 و 5 کیلوگرم در هکتار روی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    داشادی، مختار، و پزشک پور، پیام. (1397). بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 41(3 )، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/382877/fa

    Vancouver: کپی

    داشادی مختار، پزشک پور پیام. بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1397؛41(3 ):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/382877/fa

    IEEE: کپی

    مختار داشادی، و پیام پزشک پور، “بررسی سطوح فسفر و روی برخصوصیات کمی وکیفی بذر دو رقم نخود دیم،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 41، no. 3 ، pp. 13–24، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382877/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button