APA:
کپیجلالی، صفورا، جلالی، حسین، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1397). بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(1 )، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/383286/fa
Vancouver:
کپیجلالی صفورا، جلالی حسین، حسینی قابوس سیدحسین. بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(1 ):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/383286/fa
IEEE:
کپیصفورا جلالی، حسین جلالی، و سیدحسین حسینی قابوس، “بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی های کیفی کیک اسفنجی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 1 ، pp. 61–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383286/fa