APA:
کپیتازیکی، تقی، جعفری، ولی اله، مازندرانی، محمد، و حسینی فر، سیدحسین. (1399). اثر مکمل سازی جیره با اسیدهای آمینه ال-پرولین و ال-آلانین بر ایمنی, شاخص های خون شناسی و بازماندگی در مواجهه با تنش شوری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 8(4 )، 77-86. SID. https://sid.ir/paper/383506/fa
Vancouver:
کپیتازیکی تقی، جعفری ولی اله، مازندرانی محمد، حسینی فر سیدحسین. اثر مکمل سازی جیره با اسیدهای آمینه ال-پرولین و ال-آلانین بر ایمنی, شاخص های خون شناسی و بازماندگی در مواجهه با تنش شوری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1399؛8(4 ):77-86. Available from: https://sid.ir/paper/383506/fa
IEEE:
کپیتقی تازیکی، ولی اله جعفری، محمد مازندرانی، و سیدحسین حسینی فر، “اثر مکمل سازی جیره با اسیدهای آمینه ال-پرولین و ال-آلانین بر ایمنی, شاخص های خون شناسی و بازماندگی در مواجهه با تنش شوری در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 8، no. 4 ، pp. 77–86، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383506/fa