APA:
کپیشفازاده شهربابکی، محمدکاظم، حسینی فرهی، مهدی، و محمدی نیا، غضنفر. (1399). بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 34(1 )، 91-106. SID. https://sid.ir/paper/383584/fa
Vancouver:
کپیشفازاده شهربابکی محمدکاظم، حسینی فرهی مهدی، محمدی نیا غضنفر. بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1399؛34(1 ):91-106. Available from: https://sid.ir/paper/383584/fa
IEEE:
کپیمحمدکاظم شفازاده شهربابکی، مهدی حسینی فرهی، و غضنفر محمدی نیا، “بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 34، no. 1 ، pp. 91–106، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383584/fa