APA:
کپیقربانی، زهرا، زمین دار، نفیسه، جلوان، مهشید، و گل آبادی، مریم. (1399). اثر اسانس لعل کوهستان بر ویژگی های میکروبی همبرگر. بهداشت مواد غذایی، 10(2 (38 پیاپی) )، 77-93. SID. https://sid.ir/paper/383783/fa
Vancouver:
کپیقربانی زهرا، زمین دار نفیسه، جلوان مهشید، گل آبادی مریم. اثر اسانس لعل کوهستان بر ویژگی های میکروبی همبرگر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(2 (38 پیاپی) ):77-93. Available from: https://sid.ir/paper/383783/fa
IEEE:
کپیزهرا قربانی، نفیسه زمین دار، مهشید جلوان، و مریم گل آبادی، “اثر اسانس لعل کوهستان بر ویژگی های میکروبی همبرگر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 2 (38 پیاپی) ، pp. 77–93، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383783/fa