مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 29

چکیده

 ارایه مواد غذایی ایمن و بهداشتی در مراکز ارایه دهنده خدمات غذایی نقش مهمی در راستای پیشگیری از بروز بیماری های غذازاد دارد. این بررسی با هدف ارزیابی آگاهی, نگرش و عملکرد با موضوع شاخص های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی در پرسنل شاغل در مراکز خدمات غذایی انجام پذیرفت. این مطالعه توصیفی-مقطعی با استفاده از پرسشنامه ساختار یافته آگاهی, نگرش و عملکرد توسط 110 نفر از پرسنل شاغل در بخش های مختلف مراکز خدمات غذایی در دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان صورت گرفت. میانگین نمره آگاهی, نگرش و عملکرد پاسخ دهندگان به ترتیب مقادیر 9/19 ± 96/62, 8/9 ± 9/70 و 3/5 ± 6/88 بود. باتوجه به نتایج مشخص گردید پرسنل از آگاهی, نگرش و عملکرد خوبی برخوردار بودند. هم چنین همبستگی مثبت و معناداری بین آگاهی با نگرش و عملکرد مشاهده گردید. در حالی که همبستگی مثبت بین نگرش و عملکرد یافت نشد. این مطالعه حاکی از آن است که اگرچه سطح آگاهی, نگرش و عملکرد پرسنل مواد غذایی رضایت بخش است, اما در خصوص رعایت برخی از جنبه های بهداشتی مانند کنترل میکروارگانیسم های بیماری زا و کنترل دماهای بحرانی در فرایند پخت, ضعف داشتند. به منظور پیشگیری از شیوع بیماری های غذازاد, آموزش های موثر عملیاتی با موضوع بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مراکز خدمات غذایی پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابدالی، حدیثه، سامی، مسعود، حسن زاده، اکبر، احمدی، باقر، و اسفندیاری، زهرا. (1399). ارزیابی آگاهی, نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی، 10(3 (پیاپی 39) )، 15-29. SID. https://sid.ir/paper/383788/fa

    Vancouver: کپی

    ابدالی حدیثه، سامی مسعود، حسن زاده اکبر، احمدی باقر، اسفندیاری زهرا. ارزیابی آگاهی, نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(3 (پیاپی 39) ):15-29. Available from: https://sid.ir/paper/383788/fa

    IEEE: کپی

    حدیثه ابدالی، مسعود سامی، اکبر حسن زاده، باقر احمدی، و زهرا اسفندیاری، “ارزیابی آگاهی, نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39) ، pp. 15–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383788/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button