APA:
کپیپیری قشلاقی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1398). بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 117-130. SID. https://sid.ir/paper/384068/fa
Vancouver:
کپیپیری قشلاقی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):117-130. Available from: https://sid.ir/paper/384068/fa
IEEE:
کپیشیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 117–130، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384068/fa