Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

458
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودنی های باکتریایی و پری بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی، تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 193

چکیده

 این طرح به منظور بررسی اثرات افزودنی میکروبی تجاری با نام لالسیل فرش5 (حاوی لاکتوباسیلوس بوکنری) و افزودنی پری بیوتیکی (پودر آب پنیر) روی ترکیب شیمیایی, pH, پایداری هوازی و قابلیت هضم آزمایشگاهی سیلاژ ذرت انجام شد. تیمارهای آزمایشی به ترتیب شامل 1) سیلاژ ذرت شاهد (بدون افزودنی), 2) سیلاژ ذرت تیمار شده با پودر آب پنیر, 3) سیلاژ ذرت تیمار شده با افزودنی باکتریایی با نام تجاری لالسیل-فرش و 4) سیلاژ ذرت تیمار شده با پودر آب پنیر به همراه افزودنی باکتریایی لالسیل بودند. در پایان 90 روز دوره آزمایشی, تیمار پودر آب پنیر و افزودنی باکتریایی سبب کاهش تولید پساب و افزایش در ماده خشک سیلاژ نسبت به گروه شاهد شدند. کمترین مقاومت در برابر فساد هوازی مربوط به تیمار پودر آب پنیر و بیشترین میزان مربوط به تیمار لالسیل بود (به ترتیب 70 ساعت و 144 ساعت). تیمارهای مکمل شده با افزودنی باکتریایی و آب پنیر افزایش در حجم گاز تولیدی را نسبت به گروه شاهد در ساعات مختلف انکوباسیون نشان دادند. نتایج نشان داد که افزودن پودر آب پنیر با کاهش نرخ تولید پساب, افزایش غلظت پروتئین خام, کاهش غلظت الیاف نامحلول در شوینده خنثی و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی و افزایش درصد قابلیت هضم سیلاژ ذرت می تواند باعث بهبود ارزش غذایی سیلاژ گردد. همچنین افزودنی باکتریایی لالسیل با کاهش سریع pH و افزایش پایداری هوازی سیلاژ ذرت می تواند موجب رسیدن سریع سیلاژ و بهبود پایداری سیلاژ حاصله در برابر فساد هوازی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علایی باهر، سیما، محمدزاده، حمید، تقی زاده، اکبر، و حسینخانی، علی. (1397). اثر افزودنی های باکتریایی و پری بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی, تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(2 )، 179-193. SID. https://sid.ir/paper/384410/fa

    Vancouver: کپی

    علایی باهر سیما، محمدزاده حمید، تقی زاده اکبر، حسینخانی علی. اثر افزودنی های باکتریایی و پری بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی, تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(2 ):179-193. Available from: https://sid.ir/paper/384410/fa

    IEEE: کپی

    سیما علایی باهر، حمید محمدزاده، اکبر تقی زاده، و علی حسینخانی، “اثر افزودنی های باکتریایی و پری بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی, تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 2 ، pp. 179–193، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384410/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا