APA:
کپیاصغری، مسعود، ایمانپور، محمدرضا، و شعبان پور، بهاره. (1399). استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد, ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(3 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/385307/fa
Vancouver:
کپیاصغری مسعود، ایمانپور محمدرضا، شعبان پور بهاره. استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد, ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(3 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/385307/fa
IEEE:
کپیمسعود اصغری، محمدرضا ایمانپور، و بهاره شعبان پور، “استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد, ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 3 ، pp. 1–11، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385307/fa