Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

320
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

447
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 45

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ, قابلیت هضم مواد مغذی, فعالیت آمینوپپتیداز روده ای و وزن نسبی اندام های گوارشی در مرغ های تخم گذار از سن 28 تا 36 هفتگی انجام شد. 180 قطعه مرغ تخم-گذار سویه های لاین W36 در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل 2×3 شامل سه سطح کنجاله کلزا (صفر, 29/7 و 59/14 درصد) و دو سطح آنزیم پروتئاز (صفر و 200 گرم در تن) به شش تیمار, پنج تکرار و شش قطعه مرغ در هر تکرار اختصاص یافتند. در کل دوره آزمایش, عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار و صفات کیفی تخم مرغ تحت تأثیر سطوح کنجاله کلزا و یا آنزیم پروتئاز قرار نگرفت (05/0P) و ژژنوم (0511/0=P) در پرندگان تغذیه شده با 59/14 درصد کنجاله کلزا مکمل شده با آنزیم پروتئاز (به ترتیب 61/10 و 94/11 واحد به ازای میلی گرم بافت), به طور معنی داری افزایش یافت. همچنین, افزودن آنزیم پروتئاز, فعالیت آمینوپپتیداز دئودنوم را افزایش داد (74/7 در مقابل 69/6 واحد به ازای میلی گرم بافت) (0103/0=P). نتایج این آزمایش نشان داد که می توان کنجاله کلزا را تا سطح 59/14 درصد با آنزیم پروتئاز در جیره مرغ های تخم گذار استفاده کرد بدون این که هیچ گونه اثر منفی بر عملکرد تولیدی, صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری سهامی ضمیر، سمیرا، میرزایی گودرزی، سارا، ساکی، علی اصغر، و زمانی، پویا. (1399). اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار. تحقیقات تولیدات دامی، 9(4 )، 33-45. SID. https://sid.ir/paper/386417/fa

    Vancouver: کپی

    نادری سهامی ضمیر سمیرا، میرزایی گودرزی سارا، ساکی علی اصغر، زمانی پویا. اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(4 ):33-45. Available from: https://sid.ir/paper/386417/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا نادری سهامی ضمیر، سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، و پویا زمانی، “اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 4 ، pp. 33–45، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/386417/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا