مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 97

چکیده

 در این پژوهش به بررسی جایگزینی آرد کنجد سفید به جای شیر خشک در سطوح مختلف (0, 25, 50, 75 و 100 درصد) مقدار روغن گیاهی فرمول (5/4, 5/5, 5/6, 5/7 و 5/8 درصد) همچنین مقدار صمغ پانیسول (25/0, 35/0, 45/0, 55/0 و 65/0 درصد) با روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی α =2 و 5 نقطه مرکزی و دو تکرار در سایر نقاط پرداخته شد. بهینه سازی فرمولاسیون با هدف بالاترین افزایش حجم (درصد) و چسبندگی(گرم ثانیه), مطلوب ترین سختی بافت (گرم) و کمترین سرعت ذوب (گرم در دقیقه) و مدول ظاهری (گرم در ثانیه) بستنی انتخاب شد. دو فرمول بهینه شامل بهینه 1 (0 درصد جایگزینی آرد کنجد سفید, 1/6 درصد روغن و49/0 صمغ پانیسول) و بهینه 2 (64 درصد آرد کنجد سفید, 4/8 درصد روغن و 56/0 درصد پانیسول) انتخاب گردید. لذا توصیه می گردد از آرد کنجد سفید در فرمول بستنی وانیلی به عنوان جایگزین شیر خشک به منظور بهبود خواص آن استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارگر، کیمیا، و گلی، محمد. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/387902/fa

    Vancouver: کپی

    کارگر کیمیا، گلی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/387902/fa

    IEEE: کپی

    کیمیا کارگر، و محمد گلی، “بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 85–97، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387902/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button