APA:
کپیکارگر، کیمیا، و گلی، محمد. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/387902/fa
Vancouver:
کپیکارگر کیمیا، گلی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/387902/fa
IEEE:
کپیکیمیا کارگر، و محمد گلی، “بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 85–97، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387902/fa