APA:
کپیمیغانی، حسین، و هاشم پور، ابوذر. (1399). اثر اگزالیک اسید بر ویژگی های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl. ) طی مدت انبارداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 91-102. SID. https://sid.ir/paper/387905/fa
Vancouver:
کپیمیغانی حسین، هاشم پور ابوذر. اثر اگزالیک اسید بر ویژگی های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl. ) طی مدت انبارداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):91-102. Available from: https://sid.ir/paper/387905/fa
IEEE:
کپیحسین میغانی، و ابوذر هاشم پور، “اثر اگزالیک اسید بر ویژگی های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl. ) طی مدت انبارداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 91–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387905/fa