مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

239
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر نانوذرات نقره تهیه شده به روش پلاسما بر ویژگی های کاغذ حاصل از خمیرکاغذ کرافت

صفحات

 صفحه شروع 76 | صفحه پایان 88

چکیده

 نیاز به کنترل میکروارگانیسم های بیماری زا در محیط های آلوده انگیزه برای تهیه و تولید محصولات مقاوم در برابر رشد این موجودات از جمله انواع کاغذ ضدباکتری را افزایش داده است. روش ها و مواد مختلفی برای تهیه این نوع کاغذها گزارش شده است. هدف از این تحقیق, تهیه نانوذره نقره با روش پلاسما و بررسی تأثیر افزودن آن به خمیر کاغذ کرافت بر ویژگی های کاغذ تهیه شده می باشد. برای این منظور, ابتدا با استفاده از دستگاه طراحی شده در پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی نانو ذرات نقره در شرایط بهینه شده فرکانس 1 کیلوهرتز, جریان2 آمپر و ولتاژ 4 کیلوولت تهیه شد. آزمون DLS میانگین اندازه ذرات نقره در مقیاس نانو (2/41 نانومتر) را تأیید نمود. سپس نانو نقره تهیه شده با مقادیر مصرف 0, 25, 50 و 75 پی پی ام پس از 05/0 درصد پلی آکریل آمید کاتیونی (CPAM) براساس وزن خشک الیاف به عنوان کمک نگهدارنده به خمیرکاغذ کرافت اضافه شد. نتایج ارزیابی خواص کاغذهای تهیه شده (با وزن پایه حدود3± 60 گرم بر مترمربع) نشان داد که افزودن نانوذارت نقره تهیه شده با روش پلاسما تا حدودی منجر به کاهش ویژگی های مقاومتی کاغذ می شود. ضمن اینکه روشنی کاغذ نیز کاهش معنی داری را نشان داده است. امّا ماتی کاغذ و ویژگی ضدباکتری آن بخصوص در مقادیر مصرف بیش از 50 پی پی ام بطور معنی داری توسعه می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضان پور چروده، محدثه، رودی، حمیدرضا، جلالی ترشیزی، حسین، و قمی مرزدشتی، حمیدرضا. (1398). تأثیر نانوذرات نقره تهیه شده به روش پلاسما بر ویژگی های کاغذ حاصل از خمیرکاغذ کرافت. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 34(1 (پیاپی 66) )، 76-88. SID. https://sid.ir/paper/388202/fa

    Vancouver: کپی

    رمضان پور چروده محدثه، رودی حمیدرضا، جلالی ترشیزی حسین، قمی مرزدشتی حمیدرضا. تأثیر نانوذرات نقره تهیه شده به روش پلاسما بر ویژگی های کاغذ حاصل از خمیرکاغذ کرافت. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1398؛34(1 (پیاپی 66) ):76-88. Available from: https://sid.ir/paper/388202/fa

    IEEE: کپی

    محدثه رمضان پور چروده، حمیدرضا رودی، حسین جلالی ترشیزی، و حمیدرضا قمی مرزدشتی، “تأثیر نانوذرات نقره تهیه شده به روش پلاسما بر ویژگی های کاغذ حاصل از خمیرکاغذ کرافت،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 34، no. 1 (پیاپی 66) ، pp. 76–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button