مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,229
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

830
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 203

چکیده

 در این مقاله نتایج آزمایش هایی که برای بدست آوردن اسانس دارچینی با کیفیت بالا یا به عبارتی اسانسی با درصد cinnamon aldehyde بالاتر, در توانهای حرارتی متفاوت, نسبتهای حلال مختلف و حلال با pHهای متفاوت انجام شده, آورده شده است. برای اسانس گیری از روش تقطیر با آب در فشار محیط استفاده شده است. تمامی اسانس های گرفته شده با دستگاه GC ودر شرایط یکسان آنالیز شده است. نتیجه آزمایش های انجام شده نشان می دهد که در نسبت حلال 25برابر و با استفاده از آب با 11/4-pH به عنوان حلال, می توان اسانس دارچینی با بالاترین درصد cinnamon aldehyde را بدست آورد. ضمنا اسانس دارچین نسبت به تغییرات توان حرارتی حساس نیست. 

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدبیگی، نسرین، حقیقی اصل، علی، و هرمزی، فرامرز. (1387). بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین. دانشکده فنی دانشگاه تهران، 42(2 (پیاپی 112))، 99-203. SID. https://sid.ir/paper/388264/fa

    Vancouver: کپی

    محمدبیگی نسرین، حقیقی اصل علی، هرمزی فرامرز. بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین. دانشکده فنی دانشگاه تهران[Internet]. 1387؛42(2 (پیاپی 112)):99-203. Available from: https://sid.ir/paper/388264/fa

    IEEE: کپی

    نسرین محمدبیگی، علی حقیقی اصل، و فرامرز هرمزی، “بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین،” دانشکده فنی دانشگاه تهران، vol. 42، no. 2 (پیاپی 112)، pp. 99–203، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388264/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button