مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

267
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

421
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن آرد سویا به چسب اوره-فرم آلدهید بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و میزان انتشار فرم-آلدهید تخته لایه ساخته شده

صفحات

 صفحه شروع 387 | صفحه پایان 396

چکیده

 در این تحقیق, تأثیر افزودن آرد سویا به چسب اوره فرم آلدهید بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و میزان انتشار فرم-آلدهید در تخته لایه مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور, ابتدا آرد سویا در سه سطح 5, 10 و 15 درصد (بر اساس وزن خشک چسب اوره فرم آلدهید) با چسب اوره فرم آلدهید مخلوط و تخته سه لایه ناهمسو از لایه های گونه صنوبر ساخته شد. ویژگی های تخته های تولید شده از جمله انتشار فرم آلدهید مطابق استاندارد EN-717-3, مقاومت برشی بر اساس استاندارد EN-314 و جذب آب و واکشیدگی ضخامت بر اساس استاندارد EN-317 اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که افزایش آرد سویا تا سطح 15 درصد سبب کاهش 34/29 درصدی میزان انتشار فرم آلدهید گردید. هم چنین افزایش سطح آرد سویا به چسب اوره فرم آلدهید تا سطح 15 درصد سبب افزایش میزان مقاومت برشی نمونه ها گردیده است. به علاوه, آزمون مقاومت به لایه شدن هم مطابق استاندارد ANSI/HPV-HP1 نتایج قابل قبولی (از نظر امکان استفاده از فرآورده در مکان های درون و برون ساختمانی) نشان داد. نتایج آزمون جذب آب و واکشیدگی ضخامت 2 و 24 ساعت نیز نشان داد که افزودن آرد سویا سبب افزایش اندک میزان جذب آب و واکشیدگی ضخامت می گردد. به-طوریکه بیشترین میزان جذب آب و مربوط به افزودن آرد سویا به چسب اوره فرم آلدهید در سطح 10 بوده است, درحالی که واکشیدگی ضخامت نمونه ها از نظر آماری در همه سطوح آرد سویا در یک گروه نسبت به نمونه شاهد قرار گرفتند و با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشتند. درحالی که واکشیدگی ضخامت نمونه ها از نظر آماری در همه سطوح آرد سویا در یک گروه نسبت به نمونه شاهد قرار گرفتند و با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدبهزاد، غفرانی، محمد، تقی یاری، حمیدرضا، و قهری، سامان. (1398). تأثیر افزودن آرد سویا به چسب اوره-فرم آلدهید بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و میزان انتشار فرم-آلدهید تخته لایه ساخته شده. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، 34(3 (پیاپی 68) )، 387-396. SID. https://sid.ir/paper/388439/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدبهزاد، غفرانی محمد، تقی یاری حمیدرضا، قهری سامان. تأثیر افزودن آرد سویا به چسب اوره-فرم آلدهید بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و میزان انتشار فرم-آلدهید تخته لایه ساخته شده. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران[Internet]. 1398؛34(3 (پیاپی 68) ):387-396. Available from: https://sid.ir/paper/388439/fa

    IEEE: کپی

    سیدبهزاد حسینی، محمد غفرانی، حمیدرضا تقی یاری، و سامان قهری، “تأثیر افزودن آرد سویا به چسب اوره-فرم آلدهید بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و میزان انتشار فرم-آلدهید تخته لایه ساخته شده،” تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران، vol. 34، no. 3 (پیاپی 68) ، pp. 387–396، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388439/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا