مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

259
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر روش های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 595 | صفحه پایان 607

چکیده

 تأثیر روش های مختلف تغذیه در سه روز اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار, چهار تکرار و 15 قطعه جوجه یک روزه راس 308 در هرتکرار به مدت 49 روز بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل 1) آب معمولی و جیره آغازین 2) آب معمولی و پودر ذرت در 48 ساعت 3) آب حاوی پنج درصد شکر و پودر ذرت در 48 ساعت 4) آب حاوی پنج درصد شکر و پودر ذرت در 72 ساعت 5) آب حاوی پنج درصد شکر و جیره آغازین در 48 ساعت 6) آب حاوی پنج درصد شکر و جیره آغازین در 72 ساعت 7) آب حاوی گلوکوپلاس و پودر ذرت در 48 ساعت 8) آب حاوی گلوکوپلاس و جیره آغازین در 48 ساعت بودند. افزایش وزن روزانه و وزن زنده 42 روزگی در پرندگانی که با تیمارهای یک وهشت تغذیه شدند از سایر تیمارها (به جز تیمار شش) بیشتر بود(p <0/05). بالاترین مصرف خوراک روزانه مربوط به تیمار یک بود که با سایر تیمار ها (به جز شش و هشت) اختلاف معنی داری داشت(p <0/05). درصد تلفات بین تیمارهای مختلف در 42 و 49 روزگی تفاوت نداشت. شاخص کارایی تولید در 42 روزگی در جوجه های که با آب حاوی گلوکوپلاس و جیره آغازین در 48 ساعت دریافت کردند بالاتر از سایر تیمارها (به جز یک و 5) بود(p <0/05). تینارهای آزمایشی اثری بر وزن نسبی اندام های داخلی و قسمت های مختلف لاشه و هم چنین بر گلبول های سفید خون نداشتند. با توجه به نتایج حاصل و ملاحظات اقتصادی تغذیه اولیه با جیره آغازین و آب معمولی در مزارع برورش جوجه گوشتی قابل توصیه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ورمقانی، صیفعلی، احمدی، منصور، پورمنصور، جعفر، و جعفری، هوشنگ. (1399). تأثیر روش های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(4 )، 595-607. SID. https://sid.ir/paper/389254/fa

    Vancouver: کپی

    ورمقانی صیفعلی، احمدی منصور، پورمنصور جعفر، جعفری هوشنگ. تأثیر روش های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(4 ):595-607. Available from: https://sid.ir/paper/389254/fa

    IEEE: کپی

    صیفعلی ورمقانی، منصور احمدی، جعفر پورمنصور، و هوشنگ جعفری، “تأثیر روش های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 4 ، pp. 595–607، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389254/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button