APA:
کپیشجاعی علی آبادی، سعیده، نیکوپور، هوشنگ، کبارفرد، فرزاد، و پارساپور، محمدمهدی. (1387). تاثیر رقم (واریته) سیب زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب زمینی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(1 (پی در پی 8))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/389309/fa
Vancouver:
کپیشجاعی علی آبادی سعیده، نیکوپور هوشنگ، کبارفرد فرزاد، پارساپور محمدمهدی. تاثیر رقم (واریته) سیب زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب زمینی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(1 (پی در پی 8)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/389309/fa
IEEE:
کپیسعیده شجاعی علی آبادی، هوشنگ نیکوپور، فرزاد کبارفرد، و محمدمهدی پارساپور، “تاثیر رقم (واریته) سیب زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب زمینی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1 (پی در پی 8)، pp. 65–72، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389309/fa