مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

441
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه ای غلاف کهور

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 46

چکیده

 کهور پوشش گیاهی غالب مناطق بیابانی جنوب ایران می باشد. میوه کهور (غلاف) دارای ارزش غذایی زیادی است و می توان آنرا به مصرف دام رساند. این آزمایش جهت بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه ای غلاف کهور در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. غلاف کهور از مناطق مختلف استان هرمزگان تهیه شد. سپس, ترکیب شیمیایی, کینتیک تخمیر شکمبه ای در زمان های مختلف انکوباسیون (به روش آزمون تولید گاز) و قابلیت هضم به روش دو مرحله ای (برون تنی) در اجزای مختلف آن در 3 تیمار (غلاف کامل, پوسته غلاف و دانه) و در 3 تکرار تعیین شد. در نهایت, اجزای مختلف پروتئین در غلاف کامل و پوسته غلاف برآورد گردید. نتایج نشان داد پروتئین خام در غلاف کامل, پوسته غلاف و دانه به ترتیب 15/12, 65/10 و 53/36 درصد بود. حجم گاز تولید شده در طول 120 ساعت انکوباسیون و پتانسیل تولید گاز در پوسته غلاف به طور معنی داری بیشتر از سایر بخش ها بود (P<0. 05)...

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عربی، حسنعلی، علی پور، فرشته، زمانی، پویا، علی پور، داریوش، ملکی، مصطفی، و زابلی، خلیل. (1397). بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه ای غلاف کهور. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(1 )، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/389462/fa

    Vancouver: کپی

    عربی حسنعلی، علی پور فرشته، زمانی پویا، علی پور داریوش، ملکی مصطفی، زابلی خلیل. بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه ای غلاف کهور. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(1 ):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/389462/fa

    IEEE: کپی

    حسنعلی عربی، فرشته علی پور، پویا زمانی، داریوش علی پور، مصطفی ملکی، و خلیل زابلی، “بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه ای غلاف کهور،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 1 ، pp. 35–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button