مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

400
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیت های خون، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 80

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا شیدیگرا در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خونی, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین (10-1روزگی), رشد (24-11روزگی) و پایانی (42-25روزگی) انجام شد. از تعداد 250 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 5 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل مکمل کردن 5 سطح پودر عصاره گیاه یوکا شیدیگرا (0, 01/0, 015/0, 02/0و 025/0 درصد) به جیره بود. نتایج نشان داد که پودر عصاره گیاه یوکا اثر معنی داری بر ضریب تبدیل غذایی در دوره رشد دارد و جوجه ها در تیمار 01/0 درصد پودر عصاره یوکا بهترین و در تیمار شاهد و 025/0 درصد پودر عصاره یوکا بالاترین ضریب تبدیل غذایی را داشتند. میانگین وزن بدن و افزایش وزن روزانه در دوره رشد بین تیمارها اختلاف معنی داری داشتند. وزن جوجه ها در تیمار 01/0 درصد پودر عصاره یوکا نسبت به تیمار 025/0 درصد بطور معنی داری بیشتر بود. میزان ایمنوگلوبولین M در تیتر اول (35روزگی) در تیمار 01/0 درصد پودر عصاره یوکا بطور معنی داری بیشتر از تیمارهای 02/0 و 025/0 درصد پودر عصاره یوکا بود. غلظت LDL خون بین تیمارها اختلاف معنی داری داشت. کمترین غلظت مربوط به جوجه های تیمار 015/0 درصد پودر عصاره یوکا و بیشترین مربوط به جوجه های تیمار 025/0درصد بود. سطوح مختلف پودر عصاره یوکا در جیره تاثیر معنی داری بر صفات لاشه و ایمنی سلولی جوجه ها نداشت. با توجه به نتایج بدست آمده, سطح 02/0 درصد پودر عصاره یوکا عملکرد بهتری نسبت به سایر سطوح داشت ولی اختلاف آن تیمار شاهد معنی دار نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیربیک، احسان، حسن آبادی، احمد، و نصیری مقدم، حسن. (1397). اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(1 )، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/389463/fa

    Vancouver: کپی

    امیربیک احسان، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن. اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(1 ):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/389463/fa

    IEEE: کپی

    احسان امیربیک، احمد حسن آبادی، و حسن نصیری مقدم، “اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 1 ، pp. 69–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button