APA:
کپیامیربیک، احسان، حسن آبادی، احمد، و نصیری مقدم، حسن. (1397). اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(1 )، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/389463/fa
Vancouver:
کپیامیربیک احسان، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن. اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(1 ):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/389463/fa
IEEE:
کپیاحسان امیربیک، احمد حسن آبادی، و حسن نصیری مقدم، “اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد, متابولیت های خون, سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 1 ، pp. 69–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389463/fa