APA:
کپیبدرزاده اورنج، سلیمان، سیف دواتی، جمال، میرزائی آقجه قشلاق، فرزاد، عبدی بنمار، حسین، و سیدشریفی، رضا. (1399). تعیین ارزش غذایی, قابلیت هضم دانه, غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش های آزمایشگاهی. پژوهش های علوم دامی ایران، 12(2 )، 151-167. SID. https://sid.ir/paper/389475/fa
Vancouver:
کپیبدرزاده اورنج سلیمان، سیف دواتی جمال، میرزائی آقجه قشلاق فرزاد، عبدی بنمار حسین، سیدشریفی رضا. تعیین ارزش غذایی, قابلیت هضم دانه, غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش های آزمایشگاهی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1399؛12(2 ):151-167. Available from: https://sid.ir/paper/389475/fa
IEEE:
کپیسلیمان بدرزاده اورنج، جمال سیف دواتی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، حسین عبدی بنمار، و رضا سیدشریفی، “تعیین ارزش غذایی, قابلیت هضم دانه, غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش های آزمایشگاهی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 12، no. 2 ، pp. 151–167، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389475/fa